Interior actuarà contra l'agressió a la xarxa al fill malalt de Ballart

L'alcalde de Terrassa ha denunciat un comentari que incita a matar el seu fill

L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.
L'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. | Adrià Costa
A.M
06 de juliol del 2022
Actualitzat a les 19:10h
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha donat suport a l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que ha denunciat un comentari contra el seu fill malalt de càncer a les xarxes socials. L'alcalde, que s'ocupa de respondre els ciutadans que l'interpel·len a través de la xarxa, s'ha trobat a Instagram amb un comentari molt desafortunat d'un perfil que qüestiona si es prefereix matar a un policia o "al fill cancerigen de l'alcalde?".

Davant d'aquesta incitació a l'odi i a la violència, Ballart ha fet públic el comentari que ha qualificat de "barbaritat" i ha admès que "em podeu criticar tot el que vulgueu però això no". "No em puc creure com una ment humana és capaç d'una cosa així". 

​Un dels tres fills de l'alcalde ja fa gairebé un any que pateix una leucèmia greu, una malaltia agressiva que ha obligat el batlle a absentar-se en diverses ocasions per tenir cura del menor.

L'alcalde ha presentat formalment una denúncia als Mossos d'Esquadra a la qual també s'hi han sumat els sindicats de Comissions Obreres (CCOO) i el de la policia catalana (SPL-CME) com a perjudicats. 

Per la seva banda, des del Departament d'Interior han expressat que "aquesta intolerable incitació a la violència i a l'odi no quedarà impune". Ja són diverses també les persones i veïns de la ciutat que han mostrat el seu suport a l'alcalde amb comentaris i piulades.