VÍDEO | Denuncien agressions policials durant la baixada de taules

Alguns veïns responen a les xarxes amb indignació per no garantir el seu descans

Imatge de l'actuació policial durant la Festa Major Alternativa.
Imatge de l'actuació policial durant la Festa Major Alternativa. | Cedida
A.M
05 de juliol del 2022
Actualitzat a les 19:14h
Polèmica per una activitat popular durant la Festa MajorDes de la Festa Major Alternativa de Terrassa i diversos col·lectius han fet públic un comunicat on denuncien l'actuació policial durant la baixada de taules i la macarronada, dues activitats tradicionals que se celebren la matinada de diumenge a dilluns de Festa Major, al Parc de Vallparadís. 


Expliquen que a diferència d'altres anys, aquest, la Policia Municipal ha acabat intervenint amb cops de porra i una detenció amb una diversos agents, que prèviament haurien advertit als assistents que marxessin del lloc. "Han efectuat pràctiques il·legals com pegar per sobre de la cintura", especifiquen en el text. 

Consideren que s'han produït "fets inadmissibles" i s'ha aplicat una "violència desproporcionada" per això demanen explicacions a l'alcalde, Jordi Ballart. En el comunicat publicat a les xarxes socials també hi ha diverses fotografies amb els cops de porra i entre els comentaris, diversos veïns de la zona consideren que estaven fent molt soroll impedint el seu descans.