Festa Major 2022

On podré veure els Castells de focs de la Festa Major de Terrassa?

Hi haurà cinc punts repartits per tota la ciutat

Castell de Focs de la Festa Major de Terrassa. | Aj. Terrassa
per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 5 de juliol de 2022 a les 09:30 |
La Festa Major d'enguany ha tornat a ser com les d'abans, sense restriccions, sense mascaretes i sense sensació de pandèmia. No obstant això, l'Ajuntament de Terrassa ha volgut mantenir algunes de les alternatives que es van posar en marxa durant la Covid-19 i que tot fa pensar que esdevindran una tradició. 

Una d'elles és el tradicional Castell de focs que es fa el dimecres 6 de juliol a la nit per posar punt final a sis dies de gresca i disbauxa. Sempre s'havia fet a la zona nord de l'avinguda de Josep Tarradellas però aquest any es tornaran a fer cinc Castells de focs simultanis per poder-los gaudir arreu de la ciutat. 


A continuació es detallen els punts des d'on es llançaran els coets i també les zones proposades per l'Ajuntament per poder-los veure. 
  • A la zona centre, amb el punt de llançament a l’Escola Pia, i amb punt per seguir-lo des del Parc dels Catalans, la Plaça Nova o la zona sud de la Rambla.
  • A la zona nord, el punt de llançament estarà ubicat al pati del Centre Cívic del Bon Aire i l’espectacle es podrà seguir des de la Plaça de Can Tusell o el Parc de les Nacions Unides.
  • A l’est, el punt de llançament estarà ubicat a l’espai de la piscina de Can Anglada i es podrà seguir des d’espais com el Parc de la Corneta, el Passeig del 22 de Juliol o els ponts de la Riera de les Arenes.
  • A l’Oest, el punt de llançament estarà ubicat a la zona de lliure circulació de gossos de Ca n’Aurell (pg. Vint-i-dos de Juliol, c. Fontanella, c. Frederic Soler i pl. Miquel Utgés) i l’espectacle es podrà seguir des de l’espai de la Muntanyeta, propera al mirador de Can Boada o la Ronda de Ponent, entre l’avinguda de l’Abad Marcet i l’avinguda de Can Boada, o des de l’espai boscós del Camí de Can Gonteres.
  • Al sud, el punt de llançament estarà ubicat a l’aparcament de la Zona esportiva de Can Jofresa i l’espectacle es podrà seguir des de l’avinguda de Can Jofresa, la zona sud del Parc de Vallparadís o la zona propera a l’Escola Oficial d’Idiomes.
 

Punts on es faran els Castells de Focs. Foto: Aj. Terrassa

Programa Festa Major by naciodigital on Scribd

 

 

Participació