Festa Major 2022

On estan els punts lila de la Festa Major?

A més a més hi ha parelles itinerants per diversos espais

per Anna Mira, Terrassa, Catalunya | 1 de juliol de 2022 a les 18:38 |
Una taula informativa d'un punt lila. | Localpres
Terrassa disposarà de dos punts liles durant la Festa Major per evitar agressions i donar informació a les persones que ho desitgin. En aquest sentit, les nits de divendres 1, dissabte 2 i diumenge 3 de juliol s'ha instal·lat un punt lila al centre i una altra a Vallparadís. 

En concret, estan al carrer de la Rasa, a la plaça Didó i a l'Espai Vela (on hi ha els concerts del Jove). Estaran oberts de les 23 h a les 05 h per atendre possibles agressions, donar informació i ajuda contra les agressions masclistes, i LGTBI-fòbiques. 


A més a més hi haurà diverses parelles itinerants donant voltes pels diversos espais de Festa Major per si algú les necessita. També es demana que si algú té una emergència truqui al telèfon 112 o al telèfon de Casa Galèria 93 73 397 408. 

Finalment, els autobusos nocturns disposaran amb el servei de parada intermèdia. Aquest servei, restringit a dones, joves menors de 16 anys, persones grans i persones amb discapacitat, ofereix la possibilitat de sol·licitar parades intermèdies, només de baixada i no de pujada, entre dues parades fixes de la ruta. La baixada s’efectuarà per la porta davantera de l’autobús, i la parada es realitzarà on, a criteri del conductor, es compleixin les condicions de seguretat més adients.Programa Festa Major by naciodigital on Scribd

 

 

Participació