VÍDEO | «Ho tens aquí», la campanya turística del Vallès Occidental

El videoclip parla d'una dona que recorda la seva infantesa i joventut al Vallès i que, un cop és àvia, transmet a la seva neta aquest arrelament al territori

Un moment del curtmetratge 'Ho tens aquí' del Consell Comarcal.
Un moment del curtmetratge 'Ho tens aquí' del Consell Comarcal. | Cedida
Redacció
01 de juliol del 2022
Actualitzat a les 14:17h
Després de dos anys de pandèmia, aquest estiu el sector turístic espera recuperar les xifres de l'any 2019. El Vallès Occidental, tot i no ser una de les zones de Catalunya que rep més visitants, és un espai a cavall entre grans ciutats i un entorn natural que vol mostrar al món el seu potencial. I aquesta vegada el Consell Comarcal ho fa amb l'espot Ho tens aquí, un curtmetratge musical que té el Vallès Occidental com a protagonista i que fa una crida a valorar i assaborir tot allò que el nostre entorn més proper ens ofereix.


El videoclip vallesà busca transmetre un missatge més profund vinculat al llegat que ens precedeix i al patrimoni. La productora d’espectacles musicals WeColorMusic, molt vinculada a la comarca ha estat l'encarregada de dur a terme el projecte. L’argument de l’audiovisual gira al voltant d’una dona que recorda la seva infantesa i joventut al Vallès i que, un cop és àvia, transmet a la seva neta aquest arrelament al territori que l’ha vist néixer i créixer.

Pel que fa a la cançó, és un tema original i creat específicament per a l’ocasió del músic i compositor Mateu Peramiquel tot i que qui la canta és la vallesana Mar Puig, que també és una de les protagonistes del videoclip i membre de WeColorMusic. 

Les produccions que ofereixen es caracteritzen per explicar històries basades en fets reals; històries que ajuden l’espectador a deixar-se anar a través d’emocions molt properes que li permetin reflexionar sobre experiències passades mentre viu un moment únic. Pel rodatge s'ha comptat també amb la participació desinteressada d'una cinquantena de veïns de la comarca així com també amb els membres de la Coral Ohana.