Últimes entrades per «El gran comediant» de Joel Joan a Terrassa

Actua aquest dilluns de Festa Major a LaFACT

Joel Joan actuarà a Terrassa.
Joel Joan actuarà a Terrassa. | Cedida
A.M
01 de juliol del 2022
Actualitzat a les 12:49h
El gran comediant de l'actor Joel Joan gairebé té les entrades exhaurides per l'espectacle d'aquest pròxim dilluns 4 de juliol a les 21 h a La Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT). Coincidint amb la Festa Major de la ciutat, el tàndem creatiu format per Joel Joan i Héctor Claramunt tornen als escenaris després de crear els èxits teatrals El pare de la núvia i Escape Room

L'obra par la de temes universals com l’amistat, la rivalitat, l’èxit i el fracàs. Joel Joan a l’escenari estarà acompanyat per quatre rostres coneguts a l’escena catalana: Xavi Mira,Sandra Monclús, Àfrica Alonso i Eduard Muntada. El conflicte sorgirà quan dos amics actors amb carreres diametralment oposades els comencen a canviar radicalment les coses; què passarà quan les tornes canviïn? El gran comediant s’ha pogut veure en els darrers mesos a Barcelona i ara comença la gira per diversos teatres de Catalunya.

A l'obra el Llorenç i l’Ernest són dos grans amics de tota la vida. Els dos van decidir fa molt temps que volien ser actors, però han tingut carreres desiguals. Mentre que en Llorenç fa temps que totes li ponen i ha vist com la seva fama creixia (a l’igual que el seu ego) fins a convertir-se en tot un divo del teatre català, l’Ernest no se n’ha acabat mai d’ensortir.

Quan finalment, als 50 anys, l’Ernest decideix tirar la tovallola, en Llorenç li etziba un discurs motivador digne dels millors coach d’autoajuda del món, tot i que ell secretament el compadeix i creu que l’Ernest realment faria bé d’abandonar. Tot s’hi val en aquesta competició desquiciada que arribarà a ser literalment una qüestió de vida o mort.