LaFACT s'uneix a la Cecot per potenciar l’economia social

L'objectiu és realitzar accions conjuntes que potenciïn l’activitat i la competitivitat

Acord entre LaFACT i la patronal Cecot.
Acord entre LaFACT i la patronal Cecot. | Cedida
LaTorre
27 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:26h
La Factoria Social de Terrassa (LaFACT) s'ha adherit a la patronal Cecot amb la voluntat de potenciar l’activitat i la competitivitat de l’entorn de l’economia social. Els presidents de les dues insitucions, Xavier Queralt i Antoni Abad, han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de gaudir de la seva capacitat de representació institucional i per beneficiar-se de la seva oferta de serveis. 

“Som una empresa social i, com a tal, creiem important comptar amb l’acompanyament d’una patronal com ho és la Cecot”, ha explicat Queralt qui ha afegit que “en àmbits com la transformació digital o la transició ecològica per a la nostra activitat, els serveis que ofereix una organització com aquesta en l’acompanyament, la informació específica o l’assessorament especialitzat ens poden beneficiar de manera directa a l’activitat de les diferents línies de treball que impulsem”.

Per la seva banda, des de la Cecot, l'encara president ha remarcat la importància d’aquest conveni per la Cecot, per la ciutat de Terrassa i per al teixit empresarial que representa. “A l’ADN de la Cecot mantenim un fort compromís social, heretat dels industrials del segle XIX, i que vincula el creixement econòmic empresarial a la cohesió social, al desenvolupament sostenible i al manteniment de l’estat del benestar".