El PSC denuncia que «només» s'ha completat el 9,8% del programa de govern

La candidata socialista a l’alcaldia, Eva Candela, lamenta "ineficàcia, ineficiència, i manca d’autoexigència"

Eva Candela, candidata a l'alcaldia de Terrassa.
Eva Candela, candidata a l'alcaldia de Terrassa. | Cedida
20 de juny del 2022
Actualitzat a les 14:26h
El PSC denuncia que el govern municipal de Terrassa "només" hagi executat el 9,8% de les 825 actuacions que s’inclouen a les 163 línies d’actuació del programa de govern 2019-2023. La candidata socialista a l’alcaldia, Eva Candela, lamenta la "ineficàcia, ineficiència, i manca d’autoexigència d'un govern que no només no és capaç de donar resposta als problemes de la ciutat, sinó que tampoc executa allò a que s’ha compromès". 

El principal grup a l'oposició expressa que "aquest balanç és la mostra de la falta de rumb i
d’estratègia que hi ha a l’Ajuntament de Terrassa des de que governen Tot per Terrassa i ERC". "Hem perdut tres anys. Hem deixat escapar oportunitats i l’Ajuntament no ha generat cap projecte de futur que hagi estat capaç d’il·lusionar a la ciutadania", considera Candela.

En aquest sentit, el partit es reitera amb la denúncia a l'alcalde, Jordi Ballart, qui acusen d'estar "més pendent de les fotos i de les seves xarxes socials que de treballar i governar la ciutat". Candela retreu que "fa un mes les portaveus dels grups del govern local van fer un balanç triomfalista de les actuacions, però la realitat és que a falta d’un any per acabar el mandat, no han completat ni el 10%" i assegura estar preparada per dirigir l’inici d’una nova etapa a la ciutat.