infraestructures

Cs insta la Generalitat a acabar el tram del Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa

La formació presenta una proposta de resolució al Parlament i recorda que hi ha acord entre les dues ciutats

per A.H., Sabadell, Catalunya | 20 de juny de 2022 a les 09:46 |
Els membres de Cs atenent els mitjans de comunicació al Parlament | ACN
Una setmana després de l'anunci de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, sobre finançar el tram del Quart Cinturó entre Sabadell i Terrassa que projecti la Generalitat, continuen les reaccions. Aquest divendres ho ha fet Cs, amb una proposta de resolució al Parlament que insta el Govern a culminar el projecte entre les dues capitals vallesanes.

En el text, el partit ha destacat l'entesa entre els dos municipis i ha qüestionat que si és així perquè l'executiu català “gira l'esquena”. Ha criticat que es reclamin inversions, però quan aquestes “es programen i es doten de pressupost, es treballa per impedir per tots els mitjans que aquest es pugui executar”.


El document ha recordat que aquesta connexió “ha d'unir Terrassa, Sabadell i Castellar per la Ronda Nord, i millorar les connexions amb l’AP-7”. A més, ha apuntat que la unió entre Abrera i Terrassa "és un punt i seguit, però no un punt i final". I ha continuat, el traçat "ha de ser coherent amb els fluxos de persones i mercaderies, en concret, que porten fins a Sabadell i en el futur fins a Granollers".


També ha destacat la importància per Sabadell, ja que suposar "pacificar de la Gran Via". El portaveu dels taronja a la cambra catalana, Nacho Martín Blanco, acompanyat dels regidors de Sabadell, Adrián Hernández, i Terrassa, Isabel Martínez, entre d'altres, ha carregat contra l'actitud "infantil i irresponsable" en no enviar els "principals responsables" a la reunió bilateral d'infraestructures que s'ha celebrat aquest divendres a Barcelona.

 

Participació