​Isabel Martínez ja és l'alcaldable de Cs a Terrassa

La candidata vol que el partit "sigui imprescindible per un govern municipal centrat"

Isabel Martínez, Carlos Carrizosa i Gonzalo Díaz a la presentació de l'alcaldable per Terrassa.
Isabel Martínez, Carlos Carrizosa i Gonzalo Díaz a la presentació de l'alcaldable per Terrassa. | Anna Mira
16 de juny del 2022
Actualitzat el 17 de juny a les 9:35h
Com ja era de preveure, l'actual regidora de Ciutadans Terrassa,Isabel Martínez, serà la candidata a les eleccions municipals del maig del 2023. Aquest vespre, s'ha fet la presentació oficial juntament amb el president de Cs, Carlos Carrizosa, i el coordinador del partit a Terrassa, Gonzalo Díaz.

Amb una samarreta amb el lema "the future is female" –el futur és femení-, Martínez ha rebut una càlida rebuda pels militants i simpatitzants de Ciutadans que s'han aplegat en un bar del Parc Vallès per mostrar-li el seu suport. Martínez ha recordat que segurament totes, menys l'actual alcalde, Jordi Ballart, seran dones qui liderin les candidatures per la carrera a l'alcaldia de la ciutat. "És un honor poder formar part d'aquest moment i visibilitzar el canvi en la política a la ciutat".

La ja alcaldable ha avançat que posaran el focus en tenir estabilitat a la feina i a la vida, ja que ara mateix no és dona. "Vull que es pugui debatre més enllà de la neteja i la seguretat i ser imprescindibles per un govern municipal centrat".

Per la seva banda, Carrizosa s'ha sumat als elogis a Martínez. "És una boníssima jurista i això vol dir que entén el que diu". El president del partit liberal ha explicat que sempre han estat molt tranquils del què es feia a Terrassa perquè hi havia el Javi i ara ho farà la Isabel. "A la ciutat cal una política renovada com la que representa Isabel".

El president del partit ha defensat que Cs vam néixer "per canviar les coses i perquè ens sentíem orfes de respostes i d'una política oberta i no sectària". "La ideologia liberal és la de la llibertat, igualtat i solidaritat i és la que defensem". "Som l'alternativa als populismes de dretes, esquerres i nacionalista i a les polítiques dels grans partits. A Terrassa hi ha temes com la seguretat i els ocupes que no es tracten per "impopulistes".

Martínez va entrar de regidora l'any 2019 quan Cs va passar a tenir tres regidors amb Javier González i David Aguinaga. Recentment, González va fer pública la seva renúncia com a cap de llista pels pròxims comicis. Finalment, pel coordinador local, la Isabel "és la persona idònia per liderar Cs a les eleccions municipals".