Les piscines de Terrassa obriran per Sant Joan

La temporada enguany s'allargarà fins al 4 de setembre

Piscina del Parc de Vallparadís
Piscina del Parc de Vallparadís | Gala Espín
A.M
14 de juny del 2022
Actualitzat a les 12:27h
Amb l'arribada de l'estiu, les piscines de Terrassa estan ultimant els detalls per poder obrir per Sant Joan. Així doncs, les piscines municipals de Vallparadís, les Arenes, Sant Llorenç i la Maurina començaran la temporada de bany el divendres 24 de juny i s’allargarà fins al diumenge 4 de setembre.

Enguany es manté l’entrada gratuïta per a les persones menors de 14 anys i el preu de l’entrada general serà de 2,50 euros. A més, hi haurà una entrada específica per a majors de 65 anys i persones jubilades a un preu de 2 euros. En aquest cas, caldrà que acreditin presencialment a la taquilla la seva condició abans per poder adquirir la seva entrada. D’altra banda, s’ha establert un preu d’1,75 euros per a esplais i campus esportius i es podrà adquirir una targeta multibany de 10 entrades a un preu de 20 euros.

Entrades anticipades
Per agilitzar l’accés dels usuaris i usuàries a les piscines municipals, les entrades es
podran adquirir a través d'aquesta pàgina web amb tres dies d’antelació en el moment en què es vulgui fer ús de la instal·lació. També es pot fer a partir de les 21 h, o a les mateixes taquilles de les piscines mitjançant pagament en efectiu o amb targeta de crèdit o dèbit.

Cal recordar que de dilluns a divendres, una part de l’aforament de les piscines municipals es reservarà a garantir les activitats de Casals d'Estiu i Campus Esportius.

També caldrà reservar rèviament les taules de pícnic. Les reserves es podran fer a través de la mateixa pàgina web anterior i es podrà disposar de la taula durant un temps màxim d’una hora. 

Dos torns i sense abonaments de temporada
Des de l'Ajuntament, tot i la millora de la situació sanitària de la Covid-19, s'ha decidit mantenir algunes de les mesures adoptades durant les dues temporades anteriors amb l’objectiu d’evitar possibles situacions de risc i garantir la qualitat del servei a les persones usuàries.

Així, no hi haurà la possibilitat d’adquirir abonaments de temporada i per garantir la correcta realització de les tasques de neteja i desinfecció de les instal·lacions i facilitar l’entrada al màxim nombre de persones s’establiran dos torns de bany, un de matí (de 10.30 a 14.10 h) i un de tarda (de 15.30 a 19.10 h).

Els vestidors i lavabos de les instal·lacions estaran oberts de 10.30 a 14.30 h durant el
matí i de 15.30 a 19.30 h en horari de tarda per tal que els usuaris i usuàries disposin de temps per utilitzar aquests serveis un cop finalitzat l’horari de bany. 

Finalment, el servei de guarda-roba estarà disponible únicament per dipositar objectes de gran volum, com ara neveres portàtils, bosses amb menjar o cascos. En cap cas es podran guardar bicicletes, vehicles de mobilitat personal o similars, que tenen uns espais habilitats fora del recinte de les piscines.

Com a novetat, i durant la temporada de bany, les piscines municipals de Terrassa
recuperen el servei de bibliopiscines. Així, els usuaris i usuàries tindran accés a un catàleg de llibres i revistes durant les hores de bany gràcies al suport i la col·laboració de les biblioteques municipals de la BCT Xarxa. 

Des del PSC han demanat al govern local que s'obrin abans les piscines donades les altes temperatures d'aquests dies. En aquest sentit, demanen celeritat per enllestir els equipaments i deixar-los a punt durant aquesta setmana.