festa major

Lildami, pregoner de la Festa Major de Terrassa

La cita tornarà a ser 100% presencial de l'1 al 6 de juliol

per A.H., Terrassa, Catalunya | 13 de juny de 2022 a les 11:10 |
Imatge d'arxiu de l'artista | Adrià Costa
Mica en mica es van descobrint detalls de la programació de la Festa Major de Terrassa d'enguany. El darrer ha estat qui serà el o la responsable de donar el tret de sortida oficial a la festivitat: el pregó. L'alcalde, Jordi Ballart, ha anunciat, a través de les xarxes socials que l'encarregat serà l'artista Lildami.

En el missatge, Ballart ha manifestat l'alegria perquè el cantant surti al balcó de l'Ajuntament i espera que "també llueixi les seves espectaculars arrecades de Dàcar". El mateix Lildami ha contestat amb l'emoticona de cors als ulls, però qui ha posat la nota d'humor ha estat, el també terrassenc, Miki Núñez: "Brutal! El segon millor terrassenc".


Precisament, ambdós participen en l'èxit del programa televisiu, i una de les sensacions de la temporada, Eufòria. A més, Núñez també va ser pregoner fa dos anys, en un context de restriccions per la Covid-19 i que es va haver d'adaptar i limitar les activitats a dos dies.

Enguany, serà una cita, tal com va indicar fa uns dies la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, 100% presencial i que el cap de cartell serà una dona "molt sol·licitada". Hi haurà els mateixos escenaris que abans del coronavirus, amb activitats i concerts, a la plaça Nova, el Parc dels Catalans, la plaça Vella o el Vapor Ventalló -que enguany celebra el seu 10è aniversari-, així com el Parc Sant Jordi, entre d'altres. 


 

Participació