La Cecot celebra l'acord per ampliar la B-40 i assegura que tindrà un impacte positiu pel territori

Abad lamenta l'absència de la Generalitat: "No vull caure en l'anècdota trista que hagi faltat una part"

Redacció
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 17:27h
La patronal vallesana Cecot ha celebrat l'acord "transversal" per ampliar l'autovia B-40, que enllaçarà Terrassa, Sabadell i Castellar del Vallès. El president de la patronal, Antoni Abad, l'ha definit com "un acord que hem treballat de manera participada, plural i coral".

Per la Cecot l'ampliació del Quart Cinturó és una "molt bona notícia" sobretot perquè tindrà un impacte positiu de fins a 240 milions d'euros l'any, segons un estudi de l'Institut Cerdà.

Amb tot però, Abad ha lamentat l'absència del secretari general de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, en l'anunci de l'acord. "No vull caure en l'anècdota trista que hagi faltat una part", ha dit el president de la Cecot.

L'acord entre el govern espanyol i la Generalitat consta d'un conveni per ampliar l'autovia B-40, tot i que no està definit ni el traçat, ni el calendari ni el pressupost. Per la seva banda, Abad ha apuntat que hi ha "confiança política" en què el govern espanyol assumirà el cost, mentre que la Generalitat concretarà i "acabarà precisant" la infraestructura.