Tallen la sortida 23 de la C-16 a Terrassa, per obres a la B-40

Els treballs s’iniciaran el dia 13 de juny i tindran una durada de nou mesos

La sortida 23 quedarà tallada en direcció a Manresa.
La sortida 23 quedarà tallada en direcció a Manresa. | GSV
Redacció
10 de juny del 2022
A partir d'aquest dilluns 13 de juny la sortida 23 de l'autopista C-16 quedarà totalment tallada per les obres per finalitzar el Quart Cinturó entre Terrassa i Abrera. L’execució de la primera fase d’aquestes obres afecta a la sortida 23 (Terrassa Oest) de la C-16, que quedarà tallada en sentit Manresa.

Segons ha informat el ministeri les afectacions s’allargaran nou mesos. És per això que des de l'Ajuntament es recomana als conductors que circulin per la C-58 i C-16 i vulguin anar al nord de la ciutat que facin servir el nou ramal cap a la B40. Aquest tram fins ara estava tancat, però s’obrirà a partir del dilluns 13 de juny.

Per anar al barri del Roc Blanc de la ciutat es recomana que facin servir la sortida 22 (Terrassa Sud); per a les persones que es desplacin a l’est, s’aconsella utilitzar la sortida 17 i per aquells vehicles amb destí al centre del municipi, s’indica que la millor opció és la
sortida 21.

Està previst indicar als conductors de tots aquests canvis amb senyals verticals i missatges informatius a les pantalles electròniques de l’autopista C-16. Paral·lelament, i amb l’objectiu d’arribar a tota la població, l’Ajuntament durà a terme una campanya informativa a través dels seus canals habituals.

En especial, es faran comunicacions de servei amb infografies a les xarxes socials. També està previst incidir amb la informació al barri del Roc Blanc, el principal afectat per aquestes obres.  
 

Talls a l'autopista C-16 a l'altura de Terrassa. Foto: Aj. Terrassa