Javier González renuncia a liderar la llista de Cs Terrassa a les municipals del 2023

L'actual portaveu ha expressat que continuarà treballant pel grup municipal i donant suport als nous lideratges

Javier González
Javier González | Adrià Costa
A.M
01 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:00h
Quan falta un any per les eleccions municipals, que se celebraran el mes de maig del 2023, l'actual portaveu i líder de Ciutadans Terrassa, Javier González, ha anunciat que renuncia a encapçalar la llista pels comicis locals.

Així ho ha fet saber en un comunicat als afiliats del partit a la tercera ciutat de Catalunya. González ha estat cap de llista en quatre ocasions però no va ser fins a l'any 2015 va quan liderar el projecte en l'àmbit local i va aconseguir representació en el consistori egarenc per primera vegada. L'any 2019, va aconseguir mantenir aquesta representació amb tres regidors.

En la carta a la militància, González ha explicat que la seva decisió "és fruit de la seva manera d'entendre la política, de la confiança dipositada en els seus companys i del seu compromís amb els valors que li van portar en el seu moment a participar en els assumptes públics".

En aquest sentit, ha deixat clar que continuarà treballant pel grup municipal amb la resta de regidors i donant suport als nous lideratges. Caldrà veure, doncs, qui serà la persona que encapçalarà la llista per les municipals, tot i que tot fa pensar que el relleu a González podria ser l'actual regidora, Isabel Martínez.

Ciutadans té implantació a Terrassa des del naixement del partit l'any 2006 i durant tot aquest temps González ha liderat políticament la formació. També ha estat president de la tercera Assemblea General i del Consell General durant tres anys i membre de l'executiva nacional fins al 2015.