Les bandes sonores de «Harry Potter» o «Star Wars» arriben a LaFACT

Serà aquest divendres amb un concert de l'orquestra Franz Schubert Filharmonia

Franz Schubert Filharmonia
Franz Schubert Filharmonia | Cedida
A.M
31 de maig del 2022
Actualitzat el 01 de juny a les 12:27h
L'orquestra Franz Schubert Filharmonia presenta aquest divendres les bandes sonores de John Williams en un concert a LaFACT Cultural de Terrassa. Les bandes sonores de pel·lícules com Indiana Jones, Star Wars o Jurassic Park sonaran a l'escenari de l'equipament egarenc aquest divendres 3 de juny a les 21 hores. 

L’orquestra celebra així el 20è aniversari deHarry Potter dedicant un concert al compositor de la saga, John Williams. Acaba de complir 90 anys i el so inconfusible de la seva música ens segueix acompanyant amb les escenes de cinema dels últism 50 anys com ara també el film Buscant el Soldat Ryan. 

Harry Potter i la pedra filosofal
va desfermar una autèntica febre màgica arreu del món. La pel·lícula va aconseguir un gran èxit i tres nominacions als Òscars, entre elles per la meravellosa banda sonora composta per John Williams que, un cop més, va escriure una música que ja forma part de tots nosaltres.

La carrera de John Williams com a compositor de pel·lícules ja va començar a ser premiada amb l’Òscar per Tauró el 1975, dos anys més tard per Star Wars i tothom esperava que el guanyés el 1978 per Superman, però no va ser així. No el tornaria a guanyar fins el 1982 amb ET i encara en va aconseguir un més el 1993 amb La llista de Schindler.