Roba una targeta de crèdit en una discoteca de Terrassa i es paga les copes

Ha passat aquesta matinada en un local de la Rasa

Redacció
27 de maig del 2022
Actualitzat a les 20:23h
Aquesta via de pagament és més ràpid.
Aquesta via de pagament és més ràpid. | Arxiu
La Policia Municipal ha denunciat aquesta matinada una persona per furt i estafa per robar una targeta de crèdit i pagar-se les copes. Els fets han passat a les 4 de la matinada en una discoteca de la Rasa. 

El responsable de la discoteca ha trucat als agents i els ha dit que tenia un home retingut que havia efectuat pagaments amb una targeta sostreta a una altra clienta. Un cop al lloc, els agents han comprovat que l’home havia furtat la bossa d’una dona que es trobava al bar i que havia utilitzat la targeta per pagar les consumicions que havia fet en el mateix.

Per la seva banda, la dona, en adonar-se’n que li havien pres la bossa, havia intentat anul·lar la targeta, descobrint en aquell moment que algú havia pagat consumicions.

La dona s’havia dirigit als cambrers per demanar si podien identificar algú que hagués pagat amb una targeta com la seva i un dels cambrers ha reconegut l’home, que encara estava a l’interior del bar, i ha alertat a la policia. Els agents han constatat que el sospitós encara duia la targeta a sobre i han obert diligències.