VÍDEO | Així sona «Mira on som», la nova cançó de Sense Sal

El nou tema del grup de Terrassa s'estrena després que aquest anunciés la seva retirada dels escenaris amb una gira d'acomiadament

Imatge promocional de Sense Sal
Imatge promocional de Sense Sal | Cedida
L.T.
26 de maig del 2022
Poques hores han passat des de l'estrena oficial de Mira on som, el nou videoclip de Sense Sal. La cançó veu la llum després de la notícia que el grup originari de Terrassaabandona els escenaris aquest 2022. Serà el final d'una etapa d'11 anys de pop-folk, amb quatre discs, una cinquantena de cançons i més de 250 concerts.


El llançament del nou tema s'ha produït aquest dimecres, 25 de maig, a les 22 h i ja acumula prop d'un miler de visualitzacions. Aquesta nova cançó s'incorporarà a l'oferta que Sense Sal presentarà en la seva gira final, la qual recorrerà Catalunya, el País Basc i el País Valencià. A més a més, tancaran definitivament una etapa repleta d'èxits amb un concert a la sala Apolo de Barcelona, el 16 de desembre.

Així doncs, el tema és un dels últims passos d'un grup que ha tocat a diversos festivals i del que les seves cançons han sonat arreu. Alguns dels seus èxits més coneguts són La sortida, Fins que surti el sol, Com abans, Vine'm a buscar, Estima lliure, Senyor Morse o Constel·lacions, entre d'altres.