Una bicicleta hauria estat l'origen de l'apunyalament mortal de Terrassa

Els fets han passat aquest dimecres a la nit al barri de la Maurina

Punt on va tenir lloc l'apunyalament mortal de Terrassa.
Punt on va tenir lloc l'apunyalament mortal de Terrassa. | ACN
A.M
26 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:11h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 29 anys com a presumpte autor de la mort a ganivetades d'un altre home a Terrassa. Els fets han tingut lloc aquesta passada nit de dimecres a les 22.48 hores al barri de la Maurina de la ciutat. Segons les primeres informacions, una discussió per una bicicleta hauria estat l'origen de la baralla mortal. 

Segons han relatat alguns testimonis dels fets víctima i agressor es van trobar de manera casual, quan el primer li va ensenyar el vehicle que havia adquirit aquell mateix dia per 10 euros. L'agressor, que estava prenent una copa al bar de la cantonada del carrer Pare Llaurador amb el carrer de Santa Maria de Mazzarello li va retreure que no li hagués consultat a ell, donat que assegurava que li en podia aconseguir una de millor pel mateix preu. 

Els testimonis afirmen a l'ACN que tot seguit li va prendre, la va llançar a un contenidor i li va calar foc just a la porta d'una antiga nau industrial que ara està ocupada, i on la gent de la zona assegura que s'hi fan negocis obscurs.

L'home va marxar en direcció al bar i la víctima, desesperat i plorant de ràbia, el va seguir, cridant-lo, fins arribar a la confluència dels carrers Dom Bosco amb Gandia.

Segons testimonis dels fets, els dos homes van començar-se a barallar, la víctima amb una tros de vidre, que podria ser d'una ampolla, i l'altre amb un ganivet. L'agressor, finalment, va aconseguir ferir-lo de gravetat amb diverses ganivetades, provocant una forta hemorràgia.

També hi van intervenir diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que van intentar reanimar la víctima sense èxit. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s’ha fet càrrec de la investigació.

Els veïns asseguren que la zona ha empitjorat recentment, amb un repunt de les ocupacions i el mal ambient. De fet, tant la víctima com l'agressor vivien en cases ocupades, i com a mínim l'agressor freqüentava la nau ocupada del carrer Pare Llaurador.