​S'estrena «TALENT LATENT, Disseny i creativitat a Terrassa» a la Sala Muncunill

L'exposició destaca diversos dissenyadors de diferents disciplines amb una vinculació estreta amb la ciutat

Imatge d'una de les obres exposades a la Sala Muncunill
Imatge d'una de les obres exposades a la Sala Muncunill | Cedida
L.T.
26 de maig del 2022
L'exposició TALENT LATENT, Disseny i creativitat a Terrassa s'estrena avui dijous, 26 de maig, amb una inauguració a les 18.30 h. El seu objectiu és donar a conèixer la feina de creatius i dissenyadors de diferents disciplines que tenen una vinculació estreta amb la ciutat; ja sigui perquè hi viuen, hi treballen o perquè hi han estudiat. L'acte se celebrarà a Sala Muncunill i serà el punt de partida d'un espai que podrà visitar-se fins al mes de juny.

La iniciativa gaudirà de modalitats com el disseny gràfic, editorial, de moda, de producte o audiovisual, les quals seran exposades a través d'una selecció de 21 projectes encapçalats per noms com Conrad Roset, Txell Miras, Xavi Roca i Josep Vila.

A més a més, l'exposició pretén destacar a futures generacions de l'àmbit cultural, per aquest motiu el projecte gaudeix de la participació de l'Escola d'Art i Disseny. Aquesta disposarà del seu propi espai, on es podran apreciar els projectes finals més destacats dels seus alumnes.

Aquest espai ha sigut organitzat i produït per LATENT, un projecte que busca empoderar i promocionar el talent emergent dins de l'àmbit del disseny i la creativitat. Tanmateix, la productora ha comptat amb la col·laboració de Terrassa Arts Visuals.