​LaFACT acull «Antoine», un musical sobre la vida i obra de l'autor d'«El Petit Princep»

La peça biogràfica sobre Antoine de Saint-Exupéry gaudirà d'una única funció el dissabte 28 de maig a les 20 h

Imatge promocional d'Antoine, el musical de beón. Entertainment
Imatge promocional d'Antoine, el musical de beón. Entertainment | LaFACT
L.T.
25 de maig del 2022
És el torn dels musicals a La Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT); Antoine aterra a l'escenari amb una proposta per convidar al públic a endinsar-se a la vida de l'autor del d'El Petit Príncep. Es tracta d'una peça musical teatralitzada per vuit actors en què els espectadors seran testimonis de les diferents experiències vitals de l'autor que el van inspirar per escriure el seu conte més famós. L'obra ha rebut el Premi Max Millor Espectacle Revelació 2020 i es podrà veure en una única funció el dissabte, 28 de maig, a les 20 h.


Antoine narra la vida d'un pilot incansable, un esperit inquiet i un escriptor brillant: Antoine de Saint-Exupéry. Un avançat al seu temps que va somiar sota les estrelles del Sàhara, es va enamorar d'Argentina, es va exiliar a Nova York i, finalment, es va perdre per sempre amb els seus pensaments a les aigües del Mediterrani. Tota una vida marcada per l'aventura que va omplir el món de poesia, exalçant la grandesa de l'ésser humà per sobre de l'individualisme. Una obra de teatre musical que descobrirà l'apassionant història de Saint-Exupéry i farà mirar El Petit Príncep amb una perspectiva totalment diferent.

L'obra està produïda per beón. Entertainment, una empresa que treballa en teatre des de fa més de 15 anys. Entre múltiples projectes, el 2018 va participar com a sociopromotor al musical El Médico de Noah Gordon. En plena pandèmia va posar en marxa el festival cultural bekultura Fest a Madrid, Sevilla i Mairena. Aquell mateix any, va ser la productora la que, a través de l'autoria i idea original del seu cap Dario Regattieri, va crear aquest musical sobre l'autor d'El Petit Príncep.

Pilot i escriptor francès, Antoine de Saint-Exupéry és sobretot recordat pel seu llibre El Petit Príncep, però pocs coneixen la seva obsessió pel món de l'aviació. Va formar part dels primers serveis postals aeris del món, convertint-se en un dels pioners dels primers anys dels avions.