Els Mossos investiguen l'entorn de les veïnes de Terrassa assassinades al Pakistan

Els seus familiars les haurien matat com un crim d'honor per negar-se als matrimonis concertats

Minut de silenci per la mort de dues veïnes de Terrassa al Pakistan.
Minut de silenci per la mort de dues veïnes de Terrassa al Pakistan. | Anna Mira
24 de maig del 2022
Actualitzat el 25 de maig a les 17:40h
L'Ajuntament de Terrassa ha convocat un minut de silenci aquest dimarts com a mostra de rebuig i condol per l'assassinat de dues veïnes de la ciutat al Pakistan a mans dels seus familiars. Una desena de persones s'ha concentrat a les portes del Consistori egarenc on les banderes onegen a mig pal. 

S'ha convocat la Taula de Feminicidi on hi han assistit l'alcalde, Jordi Ballart, juntament amb representants polítics, d'entitats i cossos de seguretat de la ciutat. També ha comptat amb l'assistència de la consellera d'Igualtat i Feminisme, Tània Verge, i amb connexió per videotrucada amb representants del ministeri d'Afers Exteriors, de la delegació del govern espanyol a Catalunya i de l'ambaixada espanyola a la capital del Pakistan, Islamabad

Els fets haurien passat aquest cap de setmana quan les terrassenques van viatjar al seu país d'origen enganyades per la família. Una vegada allà es van negar als matrimonis concertats als quals els havien obligat i per aquest motiu familiars seus les van matar. 

Segons ha pogut saber aquest mitjà, Mossos d'Esquadra està analitzant l'entorn de les dues víctimes a Catalunya i mantenen contactes amb Fiscalia per saber si se'n desprèn algun fet delictiu. La policia catalana està prenent declaració als familiars de les noies.