Culmina la 7a edició del Terrassa Street Art amb un taller comunitari

'Amor a l'Art', oberta a tots els públics, pretén que els assistents interactuïn amb la cultura comunitària de forma activa

Joan Martínez Colàs, Rosa Boladeras i Laia Camps a la roda de premsa del cicle 'Amor a l'Art'
Joan Martínez Colàs, Rosa Boladeras i Laia Camps a la roda de premsa del cicle 'Amor a l'Art' | Aj Terrassa
L.T.
24 de maig del 2022
Presentat l'espectacle participatiu Amor a l'Art en el marc de la 7a edició del projecte d'art comunitari Terrassa Street Art. La funció està impulsada pel Servei de Cultura de l'Ajuntament amb la direcció de Barcelona Clàssic Concert com a iniciativa d'art comunitari i dinamització cultural al territori. Se celebrarà el dissabte 28 de maig, a les 18.30 h, a la plaça de Lluís Companys.

El projecte de Terrassa Street Art utilitza l'art com a eina d'integració i cohesió social, fomentant els seus assistents a viure una experiència cultural inèdita i l'oportunitat de participar en un espectacle final. L'esdeveniment està destinat a infants, joves i adults, fent un gran èmfasi en la participació de col·lectius amb capacitats diverses.

Amor a l'art ha sigut presentat en una roda de premsa celebrada aquest dimarts, 24 de maig. L'acte l'ha encapçalat la regidora de Cultura, Rosa Boladeras; acompanyada dels responsables de la direcció artística del projecte participatiu Terrassa Street Art i membres de Barcelona Clàssic Concert, Joan Martínez Colàs i Laia Camps.

L'entitat cultural Terrassa Street Art compta, actualment, amb la realització de 32 tallers als diferents barris de la ciutat en diferents disciplines artístiques. Persones de totes les edats, amb coneixements previs o sense, han pogut realitzar activitats de música, pintura, dibuix o dansa. Altres entitats com Prodis, La Factoria Social de Terrassa (LaFACT), Urban Sketchers o l'Associació Cultural de Castilla la Mancha de Terrassa s'han sumat al projecte.