​Vicky Losada ja té la Medalla de la Ciutat a l'Esperit Esportiu a les seves mans

L'actual futbolista del Manchester City ha rebut el reconeixement per la seva excel·lent trajectòria esportiva

Vicky Losada amb la Medalla de la Ciutat a l’Esperit Esportiu a les seves mans
Vicky Losada amb la Medalla de la Ciutat a l’Esperit Esportiu a les seves mans | Aj Terrassa
L.T.
24 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:42h
Un any més tard que el regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno, anunciés l'entrega de la Medalla de la Ciutat a l'Esperit Esportiu a Vicky Losada, la terrassenca ja la té a les seves mans. L'actual jugadora del Manchester City, ha rebut el reconeixement a la seva trajectòria esportiva dedicada al foment de l'esport, beneficiant i projectant la ciutat de Terrassa.

Després de guanyar la Copa d'Europa com a capitana del Barça la temporada passada, la Junta de Portaveus, ratificada en acord del Ple Municipal del mes de juny de 2021, va decidir atorgar-li la medalla a la futbolista egarenca. Uns mesos més tard i després de quadrar agendes, s'ha pogut celebrar l'esdeveniment d'entrega.

L'acte, celebrat aquest dilluns 23 de maig al Saló de Sessions de l'Ajuntamentde Terrassa, l'ha presidit l'alcalde, Jordi Ballart. L'han acompanyat la tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín; el regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno; portaveus dels Grups Municipals i membres de la Corporació Local.

Vicky Losada, filla del barri de Can Parellada, s'ha erigit en els últims anys com una de les jugadores més destacades del panorama internacional, convertint-se en referent, dins i fora del camp. Després d'una tercera etapa a la secció femenina del Barça, la futbolista va marxar la temporada passada al Manchester City, on es disputa per guanyar el campionat anglès.