​«Loco Amoris» arriba al Teatre Principal amb una reflexió sobre les relacions a distància

La funció que se centra en l'amor s'estrenarà el 28 de maig a les 20 h

Imatge promocional de 'Loco Amoris', la proposta de Pablo Macho al Teatre Principal
Imatge promocional de 'Loco Amoris', la proposta de Pablo Macho al Teatre Principal | Cedida
L.T.
24 de maig del 2022
Loco Amoris arriba al Teatre principal de Terrassa amb una reflexió sobre un concepte tan ampli com l'amor. La proposta, emmarcada a la temporada de Teatre Arts Escèniques, s'estrenarà el dissabte 28 de maig a les 20 h, quan els espectadors gaudiran d'un intent de buscar la resposta a què significa estimar a distància. D'altra banda, la funció gaudirà d'audiodescripció per a persones cegues.

La solitud, la impotència, l'eufòria dels retrobaments i la sensació que el millor lloc del món és una persona són emocions presents en una relació a distància. Loco Amoris pretén exterioritzar aquesta situació a través de dos enamorats, un a París i l'altre a Barcelona. La proposta presenta la relació de dos anys que els personatges d'en Pablo Macho i l'Emma Arquillué van viure, en un context en el qual es pregunten si tot el que passa va passar de debò, perquè l'obra planteja una reflexió en què qualsevol relació té un punt imaginari.

En aquest sentit, el també autor, Pablo Macho, intenta exterioritzar la idea que l'amor no és un estat, és un lloc. Aquesta sensació a l'estómac, que alguns diuen "papallones", és vertigen davant la immensitat d'un lloc desconegut. D'alguna manera, Macho argumenta que les persones són la suma de tots els qui han estimat, que el lloc de l'amor són elles mateixes.

Així doncs, la fitxa tècnica de Loco Amoris la componen Pau Roca com a director i Pablo Macho com a protagonista i autor, acompanyat de l'Emma Arquillué. És una funció petita produïda per Mola Produccions a la que només s'hi suma Clara Mata com a ajudant de direcció.