eleccions municipals 2023

Eva Candela serà candidata del PSC a l'alcaldia de Terrassa

La diputada té l'aval de l'exalcalde Alfredo Vega

per A.M, Terrassa, Catalunya | 23 de maig de 2022 a les 11:09 |
Eva Candela, candidata del PSC a l'alcaldia de Terrassa. | Cedida
Eva Candela, regidora de Terrassa i diputada al Parlament de Catalunya, ha oficialitzat la seva candidatura per liderar la llista socialista per les eleccions municipals del 2023. Un cop finalitzat el termini per la recollida d’avals, Candela ha estat l’única persona que ha presentat els suports necessaris per ser l'alcaldable del PSC a la ciutat. 

En concret, la diputada ha recollit 143 signatures de suport de la militància. El termini per recollir avals va començar el passat dilluns 16 de maig i va finalitzar dissabte 21. Ara està previst que en els pròxims dies els socialistes celebrin una assemblea extraordinària que

haurà de ratificar Eva Candela com a candidata.

Així doncs, l'actual regidora agafa el relleu de l'exalcalde Alfredo Vega al capdavant del partit socialista a la ciutat. Candela (Terrassa, 1961), té estudis en arquitectura tècnica i un postgrau en habilitats directives.


Ha treballat com a tècnica en matèria d'habitatge als ajuntaments de Rubí i de Terrassa i ha ocupat el càrrec de tinent d'alcalde de Drets Socials i Serveis a les Persones (2017-2019) i com a regidora a l'oposició (des del 2019).  

 

Participació