Terrassa decreta dos dies de dol per la mort d'un nen ofegat en una bassa

El menor s'estava banyant amb tres companys més

Bassa on s'hauria produït l'accident mortal.
Bassa on s'hauria produït l'accident mortal. | GSV
20 de maig del 2022
Actualitzat a les 11:01h
Un nen va morir ofegat aquest dijous en un bassa a Terrassa (el Vallès Occidental). Els Bombers de la Generalitat van ser alertats a les 20.33 hores d'aquest dijous perquè un menor no havia sortir de l'aigua d'una bassa, a l'exterior del camp de golf de la ciutat.

Segurament es tractaria de la bassa de rec que hi ha a tocar del Torrent de la Betzuca a la zona de Torrebonica. Es va activar un dispositiu de recerca i cap a les 00.36 hores d'aquets divendres, els subaquàtics dels GRAE van localitzar el cos sense vida del menor.

En el dispositiu hi van participar 11 dotacions de Bombers, 16 unitats dels Mossos –amb la unitat subaquàtica-, efectius dels Bombers de Barcelona, de la Policia Local i tres unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Es tracta d'un nen de nou anys que s'estaria banyant a la bassa amb tres companys més, segons Bombers. Els Mossos d'Esquadra tenen una investigació oberta però asseguren que tot apunta a un fet accidental.

Dos dies de dol
L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha decretat dos dies de dol oficial al municipi per la mort d'un nen ofegat en una bassa de rec. Serà a partir d'aquest migdia da les 12 hores i fins les 12 h del diumenge 22 de maig.

D'aquesta manera les banderes de la ciutat onejaran a mig pal en els edificis de l’administració municipal i queden suspesos tots els actes institucionals programats.