Dos conductors sense carnet i multiplicant per tres la taxa d'alcohol permesa en un sol dia a Terrassa

En ambdós casos les persones van ser detingudes

Ambdós conductors van quedar detinguts pels delictes.
Ambdós conductors van quedar detinguts pels delictes. | Aj. Terrassa
LaTorre
16 de maig del 2022
Actualitzat a les 17:08h
Dues persones han estat detingudes aquest dissabte a Terrassa per conduir sota els efectes de l'alcohol i sense permís de circulació. El primer cas a passar quan faltaven deu minuts per les deu del matí. Una trucada va informar que havia vist una furgoneta accidentada al carrer del Doctor Calsina i que semblava que el conductor es trobava en estat d’ebrietat.

Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que va comprovar que la furgoneta havia col·lidit amb un vehicle estacionat. Tot seguit, els agents van realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, la qual va donar un resultat positiu de 0,86 mg/l en primera prova i 0,87 mg/l en segona. A més, els agents van comprovar que el conductor no disposava de cap tipus de permís de circulació. 

Hores després la història es repetia. Quan faltaven cinc minuts per les quatre de la tarda, una conductora havia patit un accident, sense ferits, al carrer de Jaén de la ciutat. Quan la patrulla va arribar al lloc, els agents van comprovar que el vehicle havia quedat immobilitzat mecànicament a la calçada.

En identificar la conductora, ella tampoc disposava de carnet. Els agents van fer-li la prova d'alcoholèmia on va donar positiu, amb una taxa de 0,82 mg/l en primera prova i 0,74 mg/l en segona. Per aquests motius també va ser detinguda.