Canvis en les restriccions d'aigua a Vacarisses

L'Ajuntament ha posat en marxa el pou de Torreblanca II amb un generador a l'espera que Endesa faci la connexió elèctrica

Els veïns de Vacarisses no tindran aigua durant les nits.
Els veïns de Vacarisses no tindran aigua durant les nits. | Arxiu
16 de maig del 2022
Actualitzat el 18 de maig a les 14:21h
Des d'aquest diumenge 15 de maig s'ha modificat l'horari dels talls d'aigua a Vacarisses. Ara es fa des de les 00 h fins a les 06 h. A més a més no s'aplicarà a les urbanitzacions de La Creu, Els Caus, La Farinera, El Ventayol i El Palà, ja que aquestes zones no s'abasteixen d'aigua municipal.

A més a més des de divendres que ja està operatiu el nou pou de Torreblanca II. L'Ajuntament ha fet un primer període d'anàlisi de l'aigua per garantir que és apta per al consum humà. Mentre s'esperen els treballs d'Endesa per connectar-lo a la xarxa elèctrica, el Consistori bomba l'aigua amb un generador que té un cost aproximat de 5.000 euros al mes. 

D'altra banda, s'han fet restriccions durant tot el cap de setmana al polígon industrial de Can Torrella. Finalment, s'estan fent negociacions amb Mina, Aigües de Terrassa perquè es pugui augmentar el volum de subministrament els pròxims dies. A més a més, amb l’objectiu de preservar els seus aqüífers i evitar futures restriccions, Mina pregarà un consum moderat d’aigua a les llars abonades.