L'Estadi Olímpic de Terrassa agafa forma

L’equipament acollirà el Mundial d’Hoquei Femení 2022 entre l'1 i el 17 de juliol

Imatge de l'Estadi Olímpic de Terrassa després de les obres.
Imatge de l'Estadi Olímpic de Terrassa després de les obres. | Rafel Casanova BCF
A.M
16 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:19h
L'Estadi Olímpic de Terrassa ja va agafant forma. Les obres d'adequació d'aquest equipament municipal estan en la fase final i ja es pot veure la nova imatge del camp que acollirà el Mundial d’Hoquei Femení 2022 entre l'1 i el 17 de juliol. 

Durant una visita d'obres, s'han pogut veure els canvis tant a l'interior com l'exterior de l'Estadi, les grades o la gespa, entre d'altres. En concret, les principals actuacions realitzades a l'equipament s'han centrat en la reparació del cobriment de la tribuna, l’adequació de les grades, la substitució de la gespa, l’adequació de vestuaris i lavabos, la millora d’eficiència energètica i de l’accessibilitat.

Pel que fa al voltant de l'Estadi, s'han fet actuacions d'urbanització de la part sud, a l’avinguda de l'Abat Marcet -que inclouen l'ampliació i millora de l'espai verd i del mobiliari urbà- així com l’àrea dedicada al reconeixement dels i les esportistes olímpiques; i a la part nord, al carrer dels Voluntaris, es reordenarà i reurbanitzarà la zona de l'aparcament amb la creació de noves places per a persones amb mobilitat reduïda i millores en l'accés.