subministraments

El PSC de Vacarisses acusa el govern local de «manca de gestió» davant la falta d'aigua

Lamenten que no s'hagi posat en marxa el pou de Torreblanca per garantir el subministrament

per A.M, Terrassa, Catalunya | 12 de maig de 2022 a les 17:19 |
Vacarisses | Anna Mira
Des d'aquest dilluns que a Vacarisses s'han posat en marxa restriccions d'aigua de les 22 h a les 06 h per falta de subministrament a la població. Una situació fruit de la falta de pluges però també de la impossibilitat de fer servir un dels pous construïts els últims anys així com pel fet que Vacarisses no està connectada a la xarxa d'abastiment d'aigua. No obstant això, el PSC local responsabilitza l'equip de govern de "no haver posat en marxa el pou de Torreblanca després de més de quatre anys".


Els socialistes lamenten "falta d'interès, decisió i acció política i critiquen la manca de gestió municipal" davant la situació. "Per més que el govern vulgui culpabilitzar Endesa, costa creure que en més de quatre anys i amb el pou a punt per connectar no s'hagi desbloquejat aquesta gestió".

També consideren "inacceptable" que "cap de les indicacions i conclusions de l'estudi tècnic del 2016 s'han dut a terme". Expliquen també que durant el mandat del PSC (2007-2011), l'alcalde, Carles Canongia, es van fer diverses accions després de la gran sequera del 2007 però que no s'han mantingut. 

 

Participació