1 de 10
Música

Tot a punt per la tercera edició del Fred Festival de Terrassa

L'esdeveniment se celebrarà els dies 13 i 14 de maig al Parc Audiovisual de Catalunya

Concert del Fred Festival 2021. | Cedida
per L.T., Terrassa, Catalunya | 11 de maig de 2022 a les 19:00 |
Arriba la tercera edició del Fred Festival de Terrassa  amb un total de 19 ofertes musicals que conformaran l'esdeveniment que se celebrarà els dies 13 i 14 de maig al Parc Audiovisual de Catalunya. A més a més, l'esdeveniment comptarà amb la novetat d'un segon escenari a la Casa de la Música on es gaudirà de showcases de grups becats per una Beca de Suport a la Creació.

El Parc Adiovisual és un emblemàtic espai de la ciutat immillorable per celebrar aquest tipus de certàmens, on es graven grans produccions com Un mundo viene a verme de Bayona i conegut per ser l'acadèmia d'Operación Triunfo. En aquesta ocasió, acollirà a grups i cantants com Cupido, La La Love You, Kimberley Tell, Da Souza, Julieta, La Ludwig Band, Albercocks, Atalaya, Dj Eli Kaposwky i Dj Lupita.


D'altra banda, hi haurà un segon escenari ubicat al claustre del mateix parc on els artistes amfitrions del festival podran interactuar personalment amb el públic entre els concerts. L'espai estarà organitzat per la Casa de la Música de Terrassa i hi estaran presents Ven'nus, Massaviu, Socunbohemio, Moli, Tagi Mo, Judit K, Roger Torné, Lenand i Lys Morke. A més a més, les persones abonades al Fred Festival tindran accés gratuït a un concert extra que tindrà lloc el 15 de maig de la mà d'Intana i Alícia Rey.

L'Estel, membre de l'organització del festival, explica a LaTorre que "venim de la passada edició, en la qual vam acabar amb unes sensacions molt positives". En aquest sentit, ha volgut remarcar que per aquest any "tenim clar que volem que el nostre cartell respiri talen local, de Terrassa, per això hem col·laborat amb la Casa de la Música per afegir un segon escenari en el que es podrà gaudir d'ofertes musicals de km 0".


Aquesta és la tercera ocasió que se celebra el Fred, un projecte que va començar amb una programació amb concerts repartits al voltant de la ciutat i que ara aspira a convertir-se en el principal festival de música de Terrassa. Les entrades poden comprar-se a través del següent enllaç.
 

 

Participació