Torna el Fòrum d'Empreses ESEIAAT amb 51 carpes en un context postpandèmic

L'esdeveniment que crea un pont entre estudiants i empreses se celebrarà dimecres, 11 de maig, d'11 h a 16 h

Imatge d'arxiu del Fòrum d'Empreses ESEIAAT
Imatge d'arxiu del Fòrum d'Empreses ESEIAAT | Cedida
L.T.
10 de maig del 2022
Arriba la 16a edició del Fòrum d'Empreses de l'Escola Superior d'Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). L'esdeveniment està consolidat com l'espai d'interrelació entre empreses i estudiants dels sectors industrial, aeronàutic i audiovisual més important del país. En aquesta ocasió, són 51 les empreses que acudiran a partir de dimecres, 11 de maig, d'11 h a 16 h.

En un context de sortida de la pandèmia, la fira s'ha instal·lat al pàrquing de l'edifici TR5 de l'ESEIAAT (carrer de Colom 11), on es col·locaran 51 carpes. La relació entre estudiants de l'Escola i empreses del sector és un dels factors pel que més del 90% dels titulats troben feina durant el primer any després de graduar-se. A més a més, set de cada deu graus d'enginyeria que ofereix compten amb un 100% d'inserció laboral.

En aquest sentit, el sotsdirector d'Empresa i Recerca de l'ESEIAAT, Lluís Gil, agraeix que "tenim la gran sort d'impartir titulacions que, avui dia, són claus per als sectors productius de Catalunya. Això explica, en part, l'alt nombre d'empreses que venen a cercar talent a l'Escola". D'altra banda, recorda que "des de 1902 hem format més de 40.000 enginyers pel progrés del país".

El Fòrum d'Empreses ESEIAAT és punt de trobada destacat del panorama universitari de Catalunya pels estudiants d'enginyeria, i un important pol d'atracció per a les grans, petites i mitjanes empreses que cerquen professionals del sector. De fet, l'esdeveniment ubicat a Terrassa és el que compta amb més participació en l'àmbit industrial, aeronàutic i audiovisual.