El Festival Maleducats organitza el concurs de música urbana per a grups emergents

El premi consisteix en un concert al certamen i un programa artístic d’acompanyament per part de les Cases de la Música

Presentació de la primera edició del Festival Maleducats.
Presentació de la primera edició del Festival Maleducats. | Cedida
A.M
10 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:16h
Maleducats, el festival de música urbana de Catalunya que se celebrarà a Terrassa els dies 15 i 16 de juliol, ha posat en marxa el concurs Radar per grups emergents. Fins al 23 de maig, els artistes i formacions de música urbana de Catalunya podran inscriure’s a través d’un formulari gratuït que es troba al perfil d’Instagram.

El premi consistirà en una actuació al Maleducats 2023 i en un programa d’acompanyament artístic per part de les Cases de la Música valorat en 4.000 euros. Però per participar cal que siguin grups emergents catalans, majors d'edat i sense contracte discogràfic. 

Una vegada tancades les inscripcions, un jurat format per un membre del Festival Maleducats, un membre de les Cases de la Música i un professional del sector musical triaran 20 finalistes. El dia 30 de maig es publicaran a l’Instagram perquè el públic les pugui votar fins al 13 de juny.

Serà el dia 19 de juny quan es faran públiques les deu propostes finalistes, tres escollides pel jurat i set per votació popular, que oferiran un showcase de quinze minuts dijous 14 de juliol a la Sala Rasa64 de Terrassa. Allà mateix, el jurat escollirà la proposta guanyadora.