Doctor Prats estrena disc i gira amb parada a Terrassa

La sala Razzmatazz va embogir amb el primer concert de la temporada dels egarencs

Doctor Prats amb el nou disc Pel Cantó Bo.
Doctor Prats amb el nou disc Pel Cantó Bo. | Cedida
LaTorre
06 de maig del 2022
Actualitzat a la 13:10h
Droctor Prats ha tornat i ho ha fet per la porta gran. Aquest dijous els de Terrassa han fet vibrar de nou un públic més que entregat a la sala barcelonina Razzmatazz dins del Festival Estrenes. Pel Cantó Bo és el nom del seu tercer disc, quatre anys després de l'últim Venim de Lluny. 


El nou treball compta amb cançons que van des de la música llatina passant pel Reggae, Pop i fins i tot Hard Rock però sense perdre les seves arrels. Després del primer concert, Dr. Prats té prevista una gira per pobles i ciutats de Catalunya amb la majora d'entrades exhaurides com és el cas de la parada que faran a la seva ciutat natal, el 2 de juliol. 

En el videoclip A poc a poc, el grup ha comptat amb la col·laboració d'un altre terrassenc conegut a la petita pantalla, el periodista Xavi Coral, que apareix menjant calçots. En total 12 noves cançons d'un grup que té energia per estona tot i que recentment, Guillem Boltó ha deixat el grup per dedicar-se exclusivament a Stay Homas, el grup que amb dos companys més van crear sense voler durant el confinament, a la terrassa de casa.