Aquests són els talls de trànsit per la Fira Modernista

Els dies 6, 7 i 8 de maig la ciutat acollirà més de 400 activitats enguany relacionades amb la universitat

Fira Modernista de Terrassa 2018
Fira Modernista de Terrassa 2018 | Anna Mira
A.M
05 de maig del 2022
Aquest cap de setmana Terrassa es tornarà a vestir de principis del segle XX per celebrar una nova edició de la Fira Modernista. Des d'aquest divendres 6 de maig i fins el diumenge 8 de maig la ciutat vibrarà com abans de la pandèmia amb més de 400 activitats. relacionades amb la universitat

Enguany la Fira s'estira fins a l'Escola Industrial i també ha sumat nous espais al centre de la ciutat. Una situació que obliga a fer canvis en la circulació dels vehicles durante el cap de setmana. Pel que fa al transport públic dissabte i diumenge totes les línies circularan pels carrers d’Arquimedes i de Galileu realitzant les parades als llocs provisionals. 

En relació amb les línies d'autobusos interurbans realitzaran parada a l'estació d'autobusos situada a la plaça Doré. Les línies de Terrassa - Matadepera i Terrassa - Castellbell i el Vilar circularan pels carrers d’Arquímedes (sentit nord) i Galileu (sentit sud). Les parades es faran a l'alçada del carrer de Volta, de la plaça del Progrés i també a l'estació d'autobusos. La parada de taxis es trasllada al carrer de Columel·la, entre els carrers d’Arquímedes i la Rambla.

Talls de trànsit
  • Rambla d'Ègara: dissabte i diumenge tallada des del Portal de Sant Roc fins al carrer de Galileu. També es tallarà el tram entre els carrers de Vallhonrat i Portal de Sant Roc en el sentit ascendent. El servei de Bus es desviarà pels carrers d’Arquímedes i Galileu.
  • Carrer de Grànius: tallat al trànsit des de dissabte a les 13 h fins diumenge a les 23 h. S'habilitarà el doble sentit per l'accés i sortida de l’aparcament del Raval.
  • Plaça de Josep Freixa i Argemí: tallada al trànsit des de divendres a les 10 h, fins dilluns a les 2 h. Dissabte i diumenge, l'accés als guals només serà permès de 23 a 9 h del matí.
  • Carrer de Josep Trueta (des de la plaça de Sant Oleguer fins a la plaça del Doctor Zamenhoff). Es permetrà únicament l'accés a guals.
  • Carrer de Nicolau Talló (entre els carrers del Doctor Ullés i la plaça de Josep Freixa i Argemí): tallat al trànsit des de divendres a les 10 h fins dilluns a les 2 h. Es permetrà únicament l'accés a guals entre les 23 i les 9 h del matí.
  • Carrer de Volta (entre rambla d'Ègara i el carrer de Galileu): tallat al trànsit dissabte i diumenge, de 8 a 23 h. L'accés als guals només serà permès de 23 a 9 h del matí.
  • Carrer de Pau Claris (entre el passatge de la Rasa i la rambla d'Ègara): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins dilluns a la 1 h. Es permetrà l'accés als guals.
  • Carrers d’Iscle Soler i de Cisterna (entre els carrers d’Iscle Soler i Portal de Sant Roc): tallat al trànsit des de la Rambla. Accés a guals, de dissabte a les 8 h fins diumenge a les 24 h. S’haurà d’accedir a través del carrer de la Unió.
  • Carrer de la Font Vella (entre els carrers del Passeig i de Sant Pau): tallat al trànsit des de dissabte a les 8 h fins diumenge a les 24 h.
  • Carrers del Teatre, Sant Pau, Puig Novell i Sant Jaume: dissabte tallat entre les 17 h i les 24 h. Diumenge de 10 a 23 h. Es permetrà l'accés dels veïns als guals.
  • Carrers de Sant Cristòfol i de Sant Josep: tallats al trànsit entre els carrers de Sant Pau i del Passeig. Es permetrà l'accés del veïnat als guals.
  • Carrer de Joaquim de Paz amb plaça de Maragall: tall a l'alçada de la plaça de Maragall. Els veïns podran accedir i sortir d'aquest tram des del carrer del Passeig.

Tota la informació es podrà trobar al programa de mà, del qual se n'han fet 70.000 còpies i les actualitzacions i canvis d'última hora es podran trobar a la pàgina web de la Fira. 

Fira Modernista by naciodigital on Scribd