1 de 10
Jovent

L'Ajuntament fa una crida a la participació per l'elaboració del nou Pla Local de Joventut

Mitjançant una enquesta i tres taules participatives, es vol confeccionar una llista d'objectius pel document que estarà vigent dels 2022 al 2026

L'enquesta es pot respondre al web de Participa a Terrassa | Cedida
per L.T., Terrassa, Catalunya | 2 de maig de 2022 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Terrassa està portant a terme el procés de participació pel pròxim Pla Local de Joventut (PLJ), amb la finalitat de recollir les aportacions del jovent, de les entitats i dels serveis públics.

Des del mes de març fins al maig, s'han programat tres taules participatives i també s'ha creat una enquesta per elaborar un nou document, que serà vigent del 2022 al 2026, on es recullin la missió i els objectius, les línies estratègiques i les accions que configuraran les polítiques locals del .

 
Respecte a les taules participatives, la primera es va celebrar el 31 de març, amb representants d'una vintena de serveis municipals. La següent cita tindrà lloc el dimarts, 3 de maig, i se centrarà en els professionals que treballen amb persones joves. La tercera i última està programada pel 21 de maig i serà una sessió participativa adreçada a les entitats juvenils i a totes les persones que hi vulguin participar a títol individual.La regidora de Joventut, Ona Martínez, ha aprofitat per fer una crida a la participació, tant a l'enquesta, com a la taula de treball del 21 de maig, ja que "és imprescindible conèixer bé els interessos, preocupacions, preferències, motivacions i inquietuds de les persones joves". També ha volgut reivindicar que "el jovent de la ciutat té molt a dir, i aquesta és una bona ocasió per fer-ho".

 
El portal Participa a Terrassa ha creat un espai específic dedicat al PLJ on es pot seguir el desenvolupament del procés participatiu i respondre l'enquesta, adreçada a persones de 16 a 35 anys que visquin a Terrassa o que tinguin alguna vinculació amb la ciutat per estudis, feina, etc. El termini finalitza el 31 de maig

 

Participació