Operatiu policial a Terrassa contra el tràfic de drogues

S'han detingut dues persones un pis al barri de Sant Pere Nord

Operatiu policial conjunt a Terrasa.
Operatiu policial conjunt a Terrasa. | Cedida
A.M
29 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:08h
Agents de la Policia Municipal de Terrassa conjuntament amb Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup criminal especialitzat en la venda de substàncies estupefaents a la ciutat. Ambdós cossos han treballat de la mà al barri de Sant Pere Nord, en un operatiu aquest dijous 28 d'abril a la tarda. En concret, l'entrada s'ha fet a la part nord del carrer de Girona. 

Segons fonts policials s'han detingut dues persones, concretament un home de 56 anys i el seu fill de 35 anys encarregats de vendre la droga al detall en un pis de la ciutat.

La investigació es va iniciar perquè s'havia generat una alarma a la zona, ja que hi havia molt tràfic de gent que anava a comprar les substàncies. En aquest sentit, durant les vigilàncies policials a la zona i amb els escorcolls que es feien a les persones que sortien del domicili, situat als baixos, es trobava cocaïna, heroïna i marihuana.

A l'interior es van trobar pocs diners i també poques substàncies. Les dues persones van ser detingudes per un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues i han passat a disposició judicial. 
 

Operatiu policial contra el tràfic de drogues a Terrassa. Foto: Mossos