​Ciutadans demana que s'impulsi el kit digital entre els comerços de Terrassa

En una roda de premsa, el portaveu del partit ha anunciat les propostes pel Ple de divendres

Javier González durant la roda de premsa prèvia al ple municipal d'abril
Javier González durant la roda de premsa prèvia al ple municipal d'abril | Cedida
L.T.
26 d'abril del 2022
Actualitzat a la 13:12h
Ciutadans Terrassa ha presentat aquest dilluns, 25 d'abril, una proposta de resolució pel pròxim ple municipal en què demana a l'Ajuntament l'impuls del kit digital als comerços de la ciutat. El portaveu del partit, Javier González, ha presentat la moció en roda de premsa, juntament amb la resta de temes que volen tractar a la sessió ordinària d'aquest mes d'abril.

El kit digital és una iniciativa que consisteix a subvencionar els petits comerços en aspectes com la presència a internet, el comerç electrònic, la gestió de xarxes socials o la factura electrònica, entre d'altres. La mesura està impulsada pel Ministerio de Asuntos Económicos amb una partida pressupostària de més de 4.000 milions d'euros.

Durant l'acte d'atenció als mitjans, González ha posat èmfasi en la importància que l'Ajuntament informi els comerços sobre aquesta subvenció, atès que "el kit digital brinda un servei a mesura i sense cost perquè els comerciants de Terrassa digitalitzin el seu negoci". És per això que ha reclamat que el servei de comerç municipal "organitzi una presentació dirigida a possibles agents digitalitzadors locals, pimes, microempreses i autònoms".

D'altra banda, els liberals també han donat a conèixer la resta de propostes que defensaran en el ple municipal d'aquest divendres. Destaquen una moció per reservar places en els casals d'estiu per a infants vinguts d'Ucraïna, l'augment de les fonts bibliogràfiques de les biblioteques amb autors egarencs i el suport a la candidatura d'AEB al premi Princesa d'Astúries de la Concòrdia.