1 de 10
Urbanització

Tall de circulació al carrer Baldrich a partir de dilluns per obres

Les actuacions, que s'allargaran fins al setembre, formen part de Pla de Millora de l'antiga fàbrica Sala i Badrinas

Les obres suposaran els talls de diversos trams del carrer de Baldrich | GSV
per L.T., Terrassa, Catalunya | 22 d'abril de 2022 a les 15:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els treballs del carrer de Baldrich, entre els vials de Prim i de Lepant s'iniciaran el dilluns, 25 d'abril, i suposaran el tall a la circulació fins al setembre. Les actuacions formen part del Pla de Millora de l'antiga fàbrica Sala i Badrinas, que s'ubiquen al barri del Segle XX. Concretament, la zona de treball està delimitada al nord pel carrer de Prim, a l'est per la carretera de Rubí, al sud pel carrer de Lepant i a l'oest pel carrer de Baldrich. Fins aquest moment, s'han efectuat les feines d'enderroc i s'ha realitzat part de la urbanització interna del sector.

Els treballs s'han plantejat en dues fases d'actuació. La primera començarà dilluns i es preveu que finalitzi el 29 de juliol. Durant aquest temps, el carrer de Baldrich quedarà tallat al trànsit entre els carrers de Lepant i de Sant Sebastià. La segona fase s'iniciarà el 16 de maig i finalitzarà el 5 de setembre, just abans de l'inici del curs escolar. En aquest temps quedarà tallat al trànsit entre els carrers de Sant Sebastià i de Prim.


Segons preveu el projecte, els treballs consistiran en l'execució de les xarxes de serveis bàsics com el d'aigua potable, clavegueram i drenatge, enllumenat públic, sistemes de reg i serveis d'electricitat, gas i telecomunicacions. També es duran a termes obres per adaptar el carrer de Baldrich a les noves necessitats i modernitzar-lo. En aquest sentit, el tram comprés entre els vials de Prim i de Sant Sebastià s'ha dissenyat com un carrer de plataforma única, que suposa una millora pel que fa a l'accessibilitat.

D'altra banda, el tram entre els carrers de Sant Sebastià a Lepant, es planteja com un vial amb una calçada per a trànsit rodat i una banda destinada a l'estacionament en via pública. Amb la incorporació d'un nou tram per a vianants, que connectarà el carrer de Sant Sebastià amb el carrer d'Escudé.


Mentre durin les obres es permetrà l'accés a les persones propietàries de garatges situats en aquest carrer, excepte en moments puntuals en què la tipologia dels treballs realitzats no ho permetin. L'Ajuntament instal·larà alguns cartells verticals a diversos vials pròxims al sector de les obres i a la carretera de Montcada per tal de senyalitzar els talls de trànsit.

 

També hauries de llegir
Fa 68 setmanes

Comença l'enderroc de Sala i Badrinas

Participació