1 de 10
ple municipal

Cs vol un baròmetre municipal més complert

Considera que cal preguntar sobre temes relacionat amb les ocupacions, l'educació o la sanitat

Grup municipal de Cs Terrassa | Cs Terrassa
per A.M, Terrassa, Catalunya | 21 d'abril de 2022 a les 12:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup municipal de Ciutadans Terrassa anirà al ple de l'estat de la ciutat d'aquest divendres amb una proposta perquè el baròmetre municipal incorpori més dades socials, econòmiques i de participació.

El portaveu del, Javier González, ha explicat que, en aquest cas, "Ciutadans realitzarà una aportació metodològica que té la finalitat d’enriquir les dades de treball que serveixen com a base per a realitzar el debat de la ciutat amb coneixement de causa”.


L'objectiu del partit taronja és que aquesta eina sigui "més precisa" i aporti informació més detallada sobre "els problemes reals als barris, les deficiències en el manteniment dels nostres carrers, les ocupacions d’habitatges, els robatoris, entre d’altres”. 
 

Per això volen que s’augmenti el recull de dades en contextos com l’econòmic, el social, el polític o el participatiu i ha posat èmfasi en “la valoració de la gestió de la renda garantida i els subministraments bàsics a perfils vulnerables així com la gestió de serveis autonòmics com pot ser l’educació, la sanitat o l’atenció a gent gran”. 

 

Participació