​El PSC considera que el govern del canvi «ha desaprofitat el mandat»

Els socialistes egarencs exigeixen que s'executi el 100% del pla de govern

El portaveu del PSC de Terrassa, Alfredo Vega.
El portaveu del PSC de Terrassa, Alfredo Vega. | Anna Mira
20 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:45h
"Tenim un govern en paràlisi i amb manca de projectes". Així de contundent s'ha mostrat el portaveu del PSC de Terrassa, Alfredo Vega, durant la roda de premsa per presentar la seva proposta de resolució que presentaran en el ple extraordinari de l'estat de la ciutat, que se celebra aquest divendres 22 d'abril.

"La nostra visió política és que el govern del canvi ha desaprofitat el mandat" i demanen que amb el que queda -un any- executin el 100% del pla de govern. Segons els socialistes, a data 7 d'abril s'ha executat un 27% i s'ha completat un 3,2% de les accions que recull el document. "Pensem que no hi ha impuls polític sinó una paràlisi institucional important i preocupant, i una manca de lideratge", ha insistit el portaveu socialista.

Del ple d'estat de la ciutat el PSC n'espera "autocrítica" i "accions per millorar la ciutat", ja que lamenten que a principis de mandat "el govern va posar moltes expectatives perquè ho anaven a canviar tot".

Per Vega ha estat un mandat extraordinari per la pandèmia i la guerra d'Ucraïna però també "el mandat de les oportunitats", ja que han estat anys amb un increment notable de pressupost per la disponibilitat de crèdit que s'ha permès als ajuntaments. No obstant això, ha criticat que s'estan deixant molts projectes per fer l'any 2024, "sembla que s'està preparant la campanya electoral del 2023", ha asseverat.

Consideren, a més, que la proposta de resolució presentada pel govern no és adient a la situació actual. "Ens donen idees plenes de fum amb grans discursos, però el que vol la ciutadania són accions concretes".

Finalment, ha manifestat que "a vegades per canviar les coses han de canviar les persones", en relació amb l'alcalde, Jordi Ballart, ja que ha dit que des del 2012 al 2022 ha estat alcalde 8 anys i mig.