Terrassa impulsa un dispositiu de seguretat pels comerços de la ciutat

Agents de la Policia Municipal i Mossos visitaran els comerços de la ciutat per recollir les seves inquietuds

Binomi de la Policia Municipal i Mossos d'Esquadra de Terrassa.
Binomi de la Policia Municipal i Mossos d'Esquadra de Terrassa. | Aj. Terrassa
A.M
20 d'abril del 2022
Actualitzat a les 17:51h
Els robatoris a comerços de Terrassa són des de fa mesos presents a la ciutat. Per fer-hi front i donar més sensació de seguretat als botiguers, des d'aquest mes d'abril s'ha posat en marxa un dispositiu conjunt entre la Policia Municipal i els Mossos d'Esquadra. 

L'objectiu és donar una resposta específica als problemes que té aquest sector respecte la inseguretat i l’incivisme. D'aquesta manera binomis dels dos cossos de seguretat aniran pels diferents districtes de la ciutat per establir una relació continuada amb els comerços.

A banda de conèixer les seves inquietuds es revisaran les mesures de seguretat dels establiments i es farà seguiment de les problemàtiques que hi puguin aparèixer per tal de poder donar-hi resposta. Per fer-ho, s’ha establert un calendari de visites que s’allargarà fins al mes de desembre i que cobrirà mensualment un districte, amb la voluntat de visitar-los tots a finals d’any.

Per l'Ajuntament és una manera de millorar també la planificació, treballar amb més coordinació i agilitat per donar resposta a les demandes del sector que sorgeixin. En aquest sentit, la regidora de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Patrícia Reche, destaca que “quan parlem d’intel·ligència policial com a element imprescindible per donar una millor resposta a les demandes ciutadanes, no podem deslligar-la de la proximitat".