«Jo vull un Vapor», la nova campanya de Prodis

Tothom qui faci una aportació econòmica veurà el seu nom escrit en una de les parets del nou centre ocupacional

Estat actual del Vapor Cortès on es farà el nou centre ocupacional de Prodis
Estat actual del Vapor Cortès on es farà el nou centre ocupacional de Prodis | Cedida
19 d'abril del 2022
La Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) ha posat en marxa una nova campanya de socis sota el lema Jo vull un Vapor per tirar endavant el Centre Ocupacional i el Centre de Paràlisi Cerebral de Prodis al Vapor Cortès. 

Una de les 19 naus del Vapor anirà destinada a Prodis l'entitat social sense ànim de lucre que treballa amb persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral. És per això que des de l'associació han llençat una nova campanya de socis, que amb una aportació de com a mínim 10 euros mensuals, podràs veure el teu nom escrit a una de les parets interiors del nou centre. 

"És una manera de reflectir la col·laboració de la ciutadania amb aquest nou espai per la ciutat", han assegurat a LaTorre des de Prodis. Des de la posada en marxa de la campanya, ara fa tres setmanes, 33 persones ja s'han fet sòcies. Una xifra, però, que esperen fer créixer.

En un vídeo promocional, l'entitat explica com serà el Vapor, quins espais tindrà i com connectarà el barri de Ca n'Aurell, en el que avui dia és una nau industrial abandonada i molt degradada. També es dona tota la informació per poder participar en la campanya.