​El Club Egara és el nou campió de l'EHL Ranking Cup

Els del Terrassa s'han imposat al Mannheimer HC per 4-3 en una trepidant final

El jugadors del Club Egara celebrant la victòria a la final de l'EHL Cup
El jugadors del Club Egara celebrant la victòria a la final de l'EHL Cup | Cedida
L.T.
19 d'abril del 2022
Actualitzat a les 10:31h
El Club Egara es va proclamar campió de l'EHL Ranking Cup ahir dilluns, 18 d'abril, amb un resultat de 4-3 a favor seu. L'equip d'hoquei herba va derrotar al Mannheimer HC alemany en un partit trepidant que va culminar amb un gol de Marc Recasens quan només restaven dos minuts pel final.

Els noms destacats del partit han estat el d'Albert Pérez, que ha sigut nomenat millor porter de la competició, i el de Marc Recasens amb el seu hat-trick a la final. Aquest últim va ser qui va inaugurar el marcador amb un matiner gol de penal córner, el qual va ser igualat per Gonzalo Peillat al minut 7 de partit. Però l'empat només va durar un minut, ja que Xavier Aguilar tornava a avançar el marcador pels egarencs per arribar a la mitja part amb avantatge.

Després del descans, Recasens obtenia el seu segon gol, però la reacció del Mannheimer no es va fer esperar i va igualar el partit amb dos gols en menys de cinc minuts. Quan semblava que l'Egara hauria de tornar als shoot-outs per decidir el guanyador, Recasens anotava el tercer al seu recompte personal per proclamar campió de la competició al club de Terrassa.

L'entrenador del Club Egara, Ramon Sala, es va mostrar molt orgullós de la tasca del seu equip, "que ha sabut tirar endavant quan les coses no anaven de cara". I es mostrava optimista amb els joves, ja que "aquesta nova generació de jugadors que vesteixen la ratllada té molt futur". Per la seva part, el capità, Pep Novell va agrair especialment el suport de l'afició, "que ha format part, sens dubte de la victòria d'avui".

Els del Pla del Bon Aire culminen així un campionat que va començar divendres golejant per 8-1 el Post SV austríac i va seguir diumenge vencent per 5-4 als shoot-outs el Rotterdam a les semifinals. Després d'una final molt ajustada l'Egara s'ha endut el seu primer títol europeu, el qual se suma a un palmarès amb 15 lligues18 copes guanyades al llarg de la seva història.