S'equivoquen amb la repatriació d'un veí de Terrassa al Marroc i envien el cos d'una dona

La família estudia portar el cas als tribunals després de saber que el fèretre es va extraviar a l'aeroport del Prat

Aeroport del Prat
Aeroport del Prat | ACN
LaTorre
13 d'abril del 2022
Actualitzat a les 18:22h
Situació insòlita la que ha viscut una família de Terrassa que ha denunciat un error en la repatriació del seu familiar mort a la ciutat. Segons la família, s'havia d'enviar al Marroc el taüt del tiet però la sorpresa va arribar quan en van rebre un amb el cos d'una dona. 

La neboda del difunt, Laila Moussafir, ha explicat que "és una broma de mal gust, van tractar el meu oncle com un paquet més”, en declaracions a El Periódico. Els fets van passar el 23 de març quan l'home de 77 anys va morir a Terrassa i havia de ser repatriat a Casablanca (Marroc) el 30 de març. 

El fèretre es va extraviar en un magatzem de l’aeroport de Barcelona El Prat i segons Efe l'error es va solucionar i la família va poder enterrar el difunt dos dies després, la família estudia portar el cas als tribunals. Quan van queixar-se a la funerària van descobrir que l'home seguia a l'aeroport català. 

El cos de la dona que van rebre havia d'arribar a Tànger. “Això que ens ha passat és molt greu i volem presentar una demanda contra els que hagin pogut causar-nos aquest dolor terrible”, ha expressat Moussafir.