1 de 10
territori

Elements de joc al pati de l’escola Serralavella, la proposta més votada als pressupostos participatius d'Ullastrell

En total han votat el 15% dels veïns del municipi

Pati de l'escola Serralavella d'Ullastrell. | Cedida
per LaTorre, Terrassa, Catalunya | 13 d'abril de 2022 a les 16:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 d'abril de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ullastrell ha finalitzat la primera experiència de pressupostos participatius amb un import de 30.000 euros. Els elements de joc del pati de l’Escola Serralavella ha estat la proposta més votada pels veïns del municipi amb 103 vots. 

El segon projecte més votat, amb 85 vots ha estat el de construir un rocòdrom interior (Búlder) al Casal Cultural. El tercer lloc ha estat per fer millores exteriors al Casal Cultural i la Pista, amb 53 vots. A continuació hi ha hagut taules de tenis taula urbà (52), una àrea de lliure esbarjo per a gossos al turó (50), papereres canines (49), mobiliari urbà al pícnic del Bolet (42) o material tècnic per al Teatre d'Ullastrell (38), entre altres. 


En total hi ha hagut una participació de 313 persones, el que representa el 15% de la població. Una dada que s'equipara a la mitjana d'aquests processos participatius de la demarcació de Barcelona, que es troba entre el 10 i el 15%. D'aquestes 63 han votat a l’Ajuntament, 86 a l’Escola, 26 al Cucut i 138 al Casal. 

Hi podien votar totes les persones del municipi, també infants i joves. Cada persona podia apostar per tres propostes de les 20 proposades per l'Ajuntament. El període de votació era del 28 de març al 10 d’abril. 

 

Participació