​Obertes les candidatures als Premis Cambra de Terrassa

A l'edició d'enguany, la Cambra atorgarà els guardonats a través d'un jurat multidisciplinari

President de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs
President de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs | Lali Puig
L.T.
11 d'abril del 2022
Una nova edició dels Premis Cambra ja té oberta l'opció de presentar candidatura. Any rere any, la Cambra de Terrassa reconeix públicament les empreses que han desenvolupat un projecte rellevant o han assolit diferents reptes d'interès. Enguany, un dels més emblemàtics esdeveniments empresarials del territori se celebrarà al teatre La Passió d'Olesa de Montserrat.

Les empreses que poden optar al guardó són aquelles amb seu social i activitat en un dels municipis que conformen la demarcació de la Cambra de Terrassa (Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls). En aquest sentit, hauran de presentar les candidatures fins a la data límit, el 10 de maig, mitjançant un formulari online.

Entre el ventall de premis a entregar, es troben el Premi Cambra a la Internacionalització, el qual guardonarà aquella empresa de la demarcació que hagi expansionat de forma sostinguda a la seva activitat internacional.

Per la seva part, el Premi Cambra a la Sostenibilitat guardonarà a qui hagi desenvolupat actuacions destacables per garantir la preservació del medi ambient en el marc de l'Agenda 2030. Per últim, el Premi Cambra a la Innovació distingirà l'empresa que hagi tingut una trajectòria lligada a l'impuls de la innovació, la recerca i el desenvolupament.

Els guardonats seran escollits a través d'un jurat multidisciplinari format per representants de la Generalitat de Catalunya i dels ajuntaments de la demarcació, membres dels òrgans de govern de la Cambra, guardonats en anteriors edicions, representants dels patrocinadors i representants dels mitjans de comunicació.