Pintura

L'exposició dedicada a l'obra de Miquel Mas, «Rastres, rostres i retrats», arriba a Terrassa

S'inaugura aquest dijous d'abril i es podrà visitar fins al 16 de juliol a les sales 3 i 4 de LaFACT

per L.T., Terrassa, Catalunya | 7 d'abril de 2022 a les 13:41 |
L'exposició estará oberta des del 7 d'abril a les 19 h fins al 16 de juliol | LaFACT
Rastres, rostres i retrats, l'exposició dedicada a Miquel Mas, s'inaugura avui, 7 d'abril a les 19 h, a les sales 3 i 4 de la Factoria Cultural de Terrassa (LaFACT). L'obra de l'artista de Rubí destaca per una dedicació absoluta al gènere del retrat, que viatja del llenguatge hiperrealista a l'expressionisme més exagerat. El seu reconeixement és definit per la seva polivalència quant a l'ús de diverses tècniques com el llapis, els acrílics o el collage.

Fins al 16 de juliol, es podrà gaudir d'una tria d'obres que comprenen una trajectòria de molts anys d'activitat; des de les expressions més tradicionals i conegudes pel públic fins a les més recents, les quals gosen de més atreviment i juguen amb les fronteres del que es concep com art. Qui no tingui antecedents de Miquel Mas descobrirà un artista difícil d'ubicar, que ha construït el seu camí traçant una ruta sempre prou distant del corrent principal que dictaven la crítica o la moda.


Miquel Mas va estudiar disseny gràfic a l'Escola Massana de Barcelona i va aprendre litografia al Conservatori de les Arts del Llibre. Durant la seva trajectòria, de més de cinquanta anys, ha investigat i desenvolupat diferents maneres d'expressar-se plàsticament. Des del 1976 es dedica exclusivament a la pintura, exposant arreu d'Espanya, França, Alemanya i Mèxic.

L'exposició es complementa amb el programa per a escolars Exploradors de l'Art, el qual consta d'un treball previ a l'aula del centre docent, una visita guiada i un taller plàstic a l'aula taller de LaFACT Cultural.

 

Participació