​«Viure la Natura» torna amb 10 sortides fins a finals d'any

El programa d'excursionisme per a persones grans reprèn la seva activitat després de dos anys d'aturada per la pandèmia

Totes les sortides tenen un preu de 14,75 euros, que inclou transport i assegurança
Totes les sortides tenen un preu de 14,75 euros, que inclou transport i assegurança | Aj Terrassa
L.T.
07 d'abril del 2022
El programa d'excursionisme per a persones grans Viure la Natura ha reprès la seva activitat després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19. Així doncs, l'Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa el projecte amb les dues primeres sortides de l'any durant el mes de març; una a Sant Quintí de Mediona, Les Deus i el Castell de Mediona, i una altra a Fussimanya, Sant Pere de Casserres i el Pantà de Sau, amb un total de 63 participants.

Avui dijous, 7 d'abril, ha tingut lloc la tercera sortida del programa. Es tracta d'un itinerari, al que s'hi han inscrit 22 persones, per la serra de Picancel, al Berguedà, amb un recorregut d'11,28 km i un desnivell de 522 m.

En endavant, excepte al juliol i l'agost, les activitats s'aniran succeint a un ritme d'una o dues per mes. La gestió de Viure la Natura és responsabilitat de l'Ajuntament, qui compta amb la col·laboració del Centre Excursionista de Terrassa, Excursionistes.cat i el Club Muntanyenc de Terrassa, els quals s'encarreguen de l'organització tècnica de les excursions. Les entitats es van alternant al llarg de l'any, i el 23 de novembre hi ha programada una sortida de germanor coorganitzada per totes tres.

Sobre el projecte, la regidora de Gent Gran, Mónica Polo, s'ha mostrat "molt satisfeta amb la resposta rebuda en les primeres sortides, que demostra que la gent té ganes de tornar a fer activitats en comunitat". També ha recordat que "abans de la pandèmia aquest programa era un dels que tenien millor acollida i estic convençuda que aviat les tornarem a omplir".

Totes les sortides tenen un preu de 14,75 euros, que inclou transport i assegurança. Les inscripcions es poden fer trucant al 626 19 21 66, en horari de 10 a 13, o bé escrivint a [email protected]. El programa complet es pot consultar en aquest enllaç.